YOZGAT / SORGUN - Sorgun Halk Eğitimi Merkezi

VEYSEL KOÇAK - MÜDÜR

01.05.1972 tarihinde Caferli Köyünde dünyaya geldi. İlkokulu Caferli Köyünde orta ve lise tahsilini Sorgun İmam Hatip Ortaokulu ve İmam Hatip Lisesinde okudu. Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği ve İ.Ö Matematik Bölümü okudu. 1998-2010 yılları arasında İstanbulda değişik okullarda öğretmenlik yaptı. 2010 yılından itibaren Yozgatta görev yapmaya başladı. Hoşumlu İlköğretim Okulunda görev yaptı. 2012 de Şehit Lokman Erkan Ortaokulunda görev yaptı. 2010 yılında girmiş olduğu yöneticilik sınavı sonucunda Şehit Lokman Erkan Ortaokuluna yönetici olarak atandı. 2014 yılında Çiğdemli Çok Programlı Anadolu Lisesine Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2016 yılında Agah Efendi Ortaokuluna ve İmam Hatip Ortaokuluna Müdür olarak atandı. 1 Temmuz 2021 yılında Sorgun Halk Eğitim Merkezine Müdür olarak atandı. Evli ve 3 çocuk babasıdır.